Always wine

Új üzletfilozófia, egyedi arculat, elismert borok, értékes élmények. Ez a Borháló.

2016. szeptember 28. - PappÁgnes

Borháló Borkereskedés franchise hálózat, országosan már közel 50 üzlettel. 
Irányvonala, hogy minél több borkedvelőhöz
jusson el a minőségi bor, akár kevesebb külcsínnel és dizájnnal, de elérhető áron. Nem a drága csomagoláson van a hangsúly, hanem a palackban rejlő tartalom a lényeg, így szinte bárki megtalálja a számára megfelelő ízvilágú és kiváló ár-értékű bort.

Náluk más a mÉrték.


A Borháló egyik fő profilja a nagy kiszerelésű minőségi borok, melyek Magyarország legkedveltebb borvidékeiről, ismert, és kevésbé ismert borászoktól származnak.

A kínálatban többféle, alkalomhoz illő kiszerelésben szerepelnek a borok. Az üvegpalackok -0,75 és 1,5 literes kiszerelése- mellett, a termékpaletta jelentős részét a nagy kiszerelésben kapható borok teszik ki: ezek a Bag-in-Box csomagok - 3, 5, 10 literes változatban-, és a saválló PET-palackok -1,5 , 2 és 3 literes kiszerelésben. Előbbi korszakalkotó vállalkozás, ugyanis környezetbarát és újrahasznosítható a teljes csomagolás, továbbá gazdaságos előállítású, sőt! hosszú ideig megőrzi a bor frissességét és zamatát. Utóbbi pedig merész ötlet volt, hiszen a PET-palackos értékesítéshez a legrosszabb előítéletek és tapasztalatok kapcsolódnak a tablettás boroknak köszönhetően.  Azonban a Borháló borait kipróbálva nem szükséges meggyőzni a vásárlókat, hogy a szerény csomagolás jó minőségű bort tartalmaz.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő bort, sört, lekvárt, salátaöntetet, csokoládét vagy boros kiegészítőt. Vannak, akik orvosság gyanánt viszik a borokat, vannak, akik rendezvényekre, baráti összejövetelekre, kisebb és nagyobb bulikra vásárolnak be, és vannak olyanok is, akik vendéglátóhelyükre szerzik be a Borháló által kínált nedűket.

A boltok belső tereinek kialakításában sem az exkluzivitás a lényeg, inkább az egyszerűségre, természetességre, modern és tradicionális ötvözésére törekednek: fából készült pult, polcok, hordók, raklapok, bortartók és szalmával bélelt gyümölcsös ládák alkotják a berendezést, a puritán, mégis trendi világítás pedig kellemessé teszi az üzlet hangulatát. Ezek, és a klasszikus színek (fekete, fehér, barna, zöld) használata teszik egységessé és harmonikussá a megjelenést. A cél az, hogy aki egy Borháló üzletbe belép, zavartalanul, meghitt közegben válogathasson a borok között.  

A szaküzletek országos fellelhetősége mellett, egyre több vendéglátóhelyen és rendezvényen jelenik meg a Borháló és borai. Idén a legnagyobb  hazai fesztiválok hivatalos bor- és fröccs beszállítója volt, így öt könnyűzenei eseményen is találkozhatott a Borháló standdal a közönség.

 

Az április elejétől július közepéig tartó Nagy Bor Tesztnek hála azt is megtudhattuk, hogy a magyarok 90%-ban hazai borokat vásárolnak, továbbá a bor megvásárlását, és az elfogyasztását élményszerű, érzelmekkel átitatott eseményként tartják számon a legtöbben. A kérdőívet kitöltő közönség nagyszerű nyereményekben és kedvezményekben részesült a Borháló kínálatából.

Ha pedig a kedvezményeknél tartunk… számos kiemelt, pénztárcabarát ajánlattal igyekszik a Borháló vásárlói kedvében járni, amelyet vétek lenne kihagyni a kedves borfogyasztóknak.

Azok a vásárlók, akik a Borhálónak szavazzák meg  bizalmukat, és betérnek az üzletbe, Borháló kártyával lesznek gazdagabbak, amellyel további engedményekben és kiváltságokban részesülhetnek.

Amennyiben felkeltette olvasóim érdeklődését a Borháló üzletek kínálata, akkor keressék fel a www.borhalo.com oldalt, ahol a szűrőprogram segítségével egyszerűen rá tudnak keresni egy-egy borra, és értékes információkat is szerezhetnek. 

Végül, de nem utolsó sorban, nagy szeretettel ajánlom a debreceni Borháló Borkereskedést, ahol mindig széles választékkal és kedves kiszolgálással várják a vásárlókat egy igazán hangulatos környezetben. Továbbá a Facebook oldalán akciók, tippek, érdekességek olvashatók a borokról és gastronómiáról, ezért érdemes követni.

A bejegyzés trackback címe:

https://alwayswine.blog.hu/api/trackback/id/tr7714183275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása