Always wine

Barátságos fogadtatás és igazi pincehangulat a fővárosban

2020. július 22. - PappÁgnes

Budapesten élsz és szeretnél úgy meglátogatni egy pincészetet, hogy ki sem kell mozdulnod a városból? Létezik ilyen? Jó hírem van, igen.  Az egyik közülök a budafoki Várszegi Pincészet.

untitled_design.png fb_meret_1.png

 

A pincészet ültetvényei Balatonszemesen, Balatonlellén és Balatonbogláron találhatók, azonban a kóstolópincéjük Budafokon van. A kóstolópince ideális helyszín párok számára, továbbá kiválóan alkalmas céges csapatépítők, születésnapok vagy épp baráti összejövetelek megtartására. A budafoki pincészet csapata nagyon barátságos fogadtatásban és igazi pincehangulatban részesít minket, amit vétek lenne kihagyni. Kóstolhatunk a stílusos, hangulatos teraszon, a vendégfogadásra is kialakított shop részben vagy a nagyteremben is.

fb_meret_3.png fb_merte_2.png

 
A borok mellé étvágygerjesztő tapas tálat kínálnak egyenesen a helyi piacról, mely mind kiváló alapanyagból készült. A boraik fiatalosak, frissek, gyümölcsösek, ugyanakkor egy minőségi színvonalat képviselnek. Amennyiben kíváncsiak vagyunk a borok vagy a pincészet történetére, esetleg a borkészítés érdekel minket,  akkor Várszegi Viktor, a pincészet borásza a kóstoló közben beavat minket ezek rejtelmeibe. A kóstolópincében átélhetjük a hamisítatlan pinceélményt is, ugyanis a shop rész és a nagyterem között találhatók az acéltartályok, illetve egy üvegajtón túl húzódik a pince, amiben egy kellemes sétát is tehetünk. 

img_20200613_143018-01_masolata.jpeg img_20200613_160202-01_masolata.jpeg

Ha szeretnétek kicsit kikapcsolódni és közben jól érezni magatokat, akkor nézzétek meg a Borverzum webshopom kínálatában a Várszegi Pincészetbe szóló élménycsomagot! A program magába foglalja a budafoki kóstolópince borkóstolóját tapas tállal 2 fő részére és egy pincesétát egy tökéletes környezetben. És nem mellesleg szuper áron van! :) 

Ha tetszett a cikk, nézz fel facebook és instagram oldalamra is, ahol ennél is több tartalommal várlak Téged!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alwayswine.blog.hu/api/trackback/id/tr816042862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása